Thursday, August 30, 2012

Χρυσοχοίδης εναντίον Σκανδαλίδη

Επίθεση στον Κώστα Σκανδαλίδη έκανε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με αφορμή τι ς δηλώσεις του πρώτου ότι δεν ψηφίσει περικοπές και νέα επώδυνα μέτρα. «Μα εσύ τα ψήφισες ο ίδιος τον Φεβρουάριο», του είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης παίρνοντας το λόγο στη συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ που έγινε το........
πρωί.

Παίρνοντας το λόγο ο πρώην υπουργός, μετά την ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου, είπε απευθυνόμενος ουσιαστικά στον κ. Σκανδαλίδη: «Κύριε πρόεδρε, οι απόψεις που ακούστηκαν πρόσφατα ότι πρέπει να τεθεί θέμα εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τα νέα μέτρα, δεν έχουν θέση στο ΠΑΣΟΚ».

«Εμεί ς είμαστε μακρυά από αυτές τις θέσεις. Στα 11,5 δισ. μέτρων που ψηφίστηκαν τον Φεβρουάριο, και από τον κ. Σκανδαλίδη, περιλαμβάνονται και οι περικοπές σε ειδικά μισθολόγια και η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Στην παρέμβαση του, ο κ. Χρυσοχοΐδης πρότεινε επίσης να ζητήσει η Ελλάδα δήλωση στήριξης στο προσεχές Συμβούλιο Κορυφής των ηγετών ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωζώνη και ότι δεν τίθεται θέμα εξόδου της από αυτήν.

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment