Tuesday, October 30, 2012

Κυνηγοί της ρατσιστικής βίας - Το νέο παιχνίδι που κάνει θραύση στην ΕΛ.ΑΣ


Κυνηγοί της ρατσιστικής βίας - Το νέο παιχνίδι που κάνει θραύση στην ΕΛ.ΑΣ

Μια νέα υπηρεσία πρόκειται να προστεθεί, στο ήδη φορτωμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Σύμφωνα με τον Υπουργό του Πολύ Πλούσιου Πολίτη, Νίκου Δένδια, η υπηρεσία θα ονομάζεται: "Κυνηγοί της ρατσιστικής βίας" και η σύσταση της κρίνεται απαραίτητη μετά τα πολλαπλά κρούσματα ρατσιστικής βίας που παρατηρήθηκαν στη χώρα μας.


Η σύσταση της νέας υπηρεσίας, γίνεται μετά από εντολή της Τρόικας, για μείωση του ανθρωπίνου δυναμικού των σωμάτων ασφαλείας (καταργώντας την πεποίθηση του Αντώνη Σαμαρά να έχει 2 αστυνομικούς για κάθε Έλληνα πολίτη, το 2020), καθώς υπολογίζεται, πως οι αστυνομικές δυνάμεις, ευθύνονται τουλάχιστον για το 50% των κρουσμάτων.

Από την άλλη, η υπηρεσία "Κυνηγοί της ρατσιστικής βίας", θα βοηθήσει λίγο τους ανθρώπους(;) της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι εδώ και χρόνια έδερναν με συνέπεια τους λαθρομετανάστες, αλλά τώρα είναι αναγκασμένοι να τελούν και τα βουλευτικά τους καθήκοντα.

Ο Νίκος Δένδιας δήλωσε σχετικά: "Η δράση της Χρυσής Αυγής είχε κάνει τους άνδρες των σωμάτων καταστολής, πλαδαρούς και τεμπέληδες. Πρέπει να καταλάβετε, πως το ξύλο σε λαθρομετανάστες και μετέχοντες σε πορείες, είναι η μόνη γυμναστική που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι. Αν δε δείρουν, αυτοί και οι οικογένειες τους, κινδυνεύουν να πεινάσουν. Αν δε δείρουν, μπορεί να δείρουν τις γυναίκες και τα παιδιά τους. Αυτό θέλετε";

Η δήλωση του Νίκου Δένδια, καθώς και όλο το κείμενο πλην της είδησης για τη σύσταση της υπηρεσίας "Κυνηγοί της ρατσιστικής βίας" είναι προϊόν της φαντασίας μου.

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment