Monday, October 28, 2013

Παρέλαση χωρίς κόσμο και χωρίς πολιτικούς! Ο Τζιτζικώστας έβαλε μπουρλότο στην φετεινή επέτειο

- Δεν θα παραστεί στην παρέλαση ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος
- Ούτε η ΔΗΜΑΡ στην παρέλαση, απέναντι από την εξέδρα οι Ανεξάρτητοι Ελληνες
- Γκάφα στην γκάφα, έκανε ο Τζιτζικώστας λέει ο Σίμος Κεδίκογλου

Πως μπορεί να τινάξει μια παρέλαση στον αέρα ένας περιφερειάρχης; Πολύ απλά! Καλεί εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αποκαλεί το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση επειδή είναι στην φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην θέση του να παραιτηθεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας
και ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε ότι δεν θα παραστεί στην παρέλαση.

Σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπήσει στην παρέλαση το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου, Αντώνης Σαουλίδης. Θα αποχωρήσει όμως αν εμφανιστεί εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής.


Τι δήλωσε ο Τζιτζικώστας και πήραν όλα φωτιά
Ο κ. Τζιτζικώστας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε: «Πρέπει να σεβόμαστε τους νόμους, γιατί τότε ένας άλλος περιφερειάρχης, μακριά απο έμενα αυτό, θα μπορούσε να μην καλέσει το ΠΑΣΟΚ στην παρέλαση λέγοντας ότι είναι εγκληματική οργάνωση επειδή καταδικάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και ως εκ τούτου δεν το καλώ».


Και συνέχισε: «Δεν θεωρώ ότι ενας περιφερειάρχης απενεχοποιεί τη Χρυση Αυγή αν κληθεί στην εξέδρα. Οφείλω ως περιφερειάρχης να καλεσω τους βουλευτές όλων των κομμάτων. Δεν μπορεί να εφαρμόζονται α λα κάρτ οι νόμοι από έναν περιφερειάρχη».

Το ΠΑΣΟΚ  ζήτησε την παραίτηση του Απόστολου Τζιτζικώστα «λόγω ανοησίας» αναφέροντας, μάλιστα, ότι ο περιφερειάρχης Κέντρικης Μακεδονίας υιοθέτησε τη ναζιστική λογική της Χρυσης Αυγής, προσβάλλοντας και τη ΝΔ.

«Ο κ. Τζιτζικώστας στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη στάση του απέναντι στη Χρυσή Αυγή στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη - στις οποίες παρίσταται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας - και νομίζοντας ότι εξυπναδίζει κατά του ΠΑΣΟΚ, υιοθέτησε την ναζιστική λογική της Χρυσής Αυγής και κατάφερε να προσβάλει τη Νέα Δημοκρατία γιατί φαίνεται ότι ξέχασε πώς βρέθηκε να είναι περιφερειάρχης και σε ποιό δήμο έχει την έδρα του.Ζητάμε την παραίτηση του κ. Τζιτζικώστα λόγω έλλειψης δημοκρατικού ήθους αλλά και λόγω ακραίας ανοησίας, στοιχεία και τα δύο � �παράδεκτα για κάποιον που κατέχει θέση περιφερειάρχη».

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment