Sunday, December 28, 2014

Έτσι «γλέντησε» τον Kina o Ζαμπίδης!..(Βίντεο)

Στις 17 Ιανουαρίου θα αγωνιστεί τελικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο οποίος θα υποδεχτεί τον Τουρκοολλανδό Harun Kina στο Κλειστό Tae Kwon Do του Παλαιού Φαλήρου.


Οι δύο kickboxers αναμετρήθηκαν και τον Αύγουστου του 2013 και ο «Iron Mike» πήρε τη νίκη με ομόφωνη απόφαση των κριτών, που έφερε στ ην κατοχή του το SUPERKOMBAT Middleweight Championship. Μάλιστα θα θέσει τον συγκεκριμένο τίτλο υπό διεκδίκηση, καθώς ο Kina ζήτησε και πήρε ευκαιρία για ρεβάνς. Από την πλευρά του, ο Ζαμπίδης ανέφερε:
«Είμαι σε φάση εντατικής προετοιμασίας και σε πολύ καλή αθλητική κατάσταση. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά στη χώρα μου, μπροστά στο ελληνικό κοινό που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια. Σας περιμένω όλους στο γήπεδο Tae Kwon Do στις 17 Ιανουαρίου για να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για να κρατήσουμε τη ζώνη στην Ελλάδα!», μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.

Ή� �αν 31 Αυγούστου του 2013 όταν ο Μιχάλης Ζαμπίδης έμπαινε στο ρινγκ του Superkombat για να αντιμετωπίσει τον Harun Kina.

Oι δηλώσεις περί νίκης του Τούρκου πριν την αναμέτρηση έδιναν και έπαιρναν. Ο Iron Mike όμως έδωσε τις απαντήσεις του μέσα στην αρένα. Ήταν κυρίαρχος και στους τρεις γύρους, με όλα τα κροσέ του να καταλήγουν στο κεφάλι του Harun που δεν είχε απαντήσεις παρά μόνο κάποια τεχνικά λακτίσματα που δεν προβλημάτισαν ιδιαίτερα τον Ζαμπίδη.

Ο κορυφαίος Έλληνας kickboxer έφερε την ζώνη στην Ελλάδα, δείχνοντας την ανωτερότητα του στην Ρουμα νία. Πλέον μένει να δούμε αν θα κάνει και το ίδιο στη μεγάλη ρεβάνς του Iron Challenge.

 Θυμηθείτε την μάχη τους.




Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment