Wednesday, April 30, 2014

Τι αλλάζει στη Λεωφόρο..Πως από κλουβί θα μετατραπεί σε παλάτακι!! (Βίντεο)

O Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τα σχέδια της νέας Λεωφόρου η οποία αναμένεται να έχει χωρητικότητα 20.000 θέσεων με τα έργα ανακατασκευής να ξεκινούν τον Δεκέμβριο. Αύξηση 10% στα εισιτήρια διαρκείας για τους νυν κατόχους και 30% για τους υπόλοιπους φίλους του Παναθηναϊκού.



Η Λεωφόρος Αλεξάνδρας θα αλλάξει και θα γίνει πιο σύγχρονη για να μπορεί να φιλοξενεί τα ματς του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε τα σχέδια που προβλέπουν αλλαγή των στεγάστρων, αύξηση της χωρητικότητας και κατασκευή σουιτών.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αρχικά θα υπάρξει καλλωπισμός του γηπέδου για να μπορέσει να φιλοξενήσει τα ευρωπαϊκά ματς της ομάδας. Οι "πράσινοι" θέλουν να δώσουν όλα τα ματς μέχ ρι τον Δεκέμβριο στη Λεωφόρο και ανάλογα με την πορεία τους θα δουν αν θα ξεκινήσουν τα έργα ανακατασκευής στο τέλος του 2014. Το διάστημα που θα χρειαστεί να απουσίασει ο Παναθηναϊκός από τη φυσική του έδρα είναι 1 με 2 μήνες.



Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε για το γήπεδο: "Τον Οκτώβριο θα είμαστε έτοιμοι με τα γραφειοκρατικά και μπορούν να ξεκινήσουν τα έργα. Η σκέψη που επικρατεί είναι ότι αφού κάνουμε έναν καλλωπισμό το καλοκαίρι κα ι προσαρμόσουμε τις ανάγκες είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ είτε για το Europa League, σκεφτόμαστε να ξεκινήσουμε τον Δεκέμβριο αφού δούμε πως θα πάμε στους ομίλους. Από τότε υπολογίζουμε ότι θα χρειαστούν 3 με 4 μήνες για να είναι έτοιμη η Λεωφόρος. Στόχος είναι να απουσιάσουμε 1 με 2 μήνες από το γήπεδο. Εκείνη την περίοδο θα πάμε στο ΟΑΚΑ."

Όσον αφορά στα εισιτήρια διαρκείας: "Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε το χρόνο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Από αύριο θα ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας της επόμενης σεζόν. Τα οι κονομικά μας παραμένουν σε δύσκολη κατάσταση. Δεν πηγαίνουν όσο καλά πηγαίνει το ποδοσφαιρικό τμήμα. Θα κάνουμε 10% αύξηση στις τιμές για όσους έχουν και φέτος διαρκείας την οποία θεωρούμε λογική αφού θα υπάρχουν και τα ευρωπαϊκά ματς. Για τους υπόλοιπους η αύξηση είναι 30%. 10.000 θα είναι τα διαρκείας που θα θέσουμε στη διάθεση του κοινού και περιμένουμε ότι θα εξαντληθούν αφού η ομάδα είναι η καλύτερη και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Από 28 Απριλίου ως τις 28 Μαΐου θα έχουν την ευκαιρία οι παλιοί κάτοχοι να ανανεώσουν τις κ άρτες του. Από εκεί και μετά οι θέσεις τους αδειάζουν και μπορούν όλοι να αγοράσουν τα εισιτήρια."

Πηγή: http://www.eglimatikotita.gr/

No comments:

Post a Comment