Sunday, May 11, 2014

Σε αίθουσα 200 ατόμων απόψε ο Σαμαράς στην Τρίπολη, και αφήστε τα "Παραπολιτικά"να λένε για 1500!

ΗΡΘΕ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ

Στην Τρίπολη βρέθηκε απόψε, ο Αντώνης Σαμαράς, όπου μίλησε σε συγκέντρωση, σε κλειστή αίθουσα, και συγκεκριμένα σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης. Εκεί μας είπε, ότι ήμαστε αχάριστοι, που δεν εκτιμούμε το έργο του..., και ότι πάνω-κάτω είμαστε η "Δανία του Νότου". 

Τα δικά του μέσα, τα "παπαγαλάκια", έσπευσαν, να πανηγυρίζουν που ο Σαμαράς βρέθηκε σε χώρο με περισσότερα από 10 άτομα, μετά από 2 χρόνια, και μίλησαν για κοσμοσυρροή. Τα "Παραπολιτικά" του Μαρινάκη (που δήθεν είναι ΣΥΡΙΖΑ για κάποιους κακεντρεχείς), έγραψαν για 1500 άτομα!



Δεν είναι ακριβώς όμως έτσι τα πράγματα....

 Χθες, το στέλεχος το� � γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Στάικος, που έλκει την καταγωγή του από την Αρκαδία, αποκάλυψε με tweet του την χωρητικότητα του πνευματικού κέντρου στην Τρίπολη, όπου θα μιλήσει σήμερα ο πρωθυπουργός. «Ο Σαμαράς κάνει αύριο (σ.σ. σήμερα) προεκλογική ομιλία στην Τρίπολη σε κλειστό χώρο 200 ατόμων στο πνευματικό κέντρο.

Θα πει κάποιος...."Συριζαίος είναι, μπορεί να λέει ψέματα"! 

Αλλά, όπως θα δείτε και φωτογραφία του χώρου από την σημερινή εκδήλωση, ο "Συριζαίος" έχει δίκιο. Η αίθουσα ειναι 200 α τόμων, και οι παρευρισκόμενοι, δεν υπερβαίνουν τα 300 άτομα! Που να μην πήγαιναν και οι "γαλάζιοι" πολιτικοί....Μόνος του θα μίλαγε με κάποια μέλη του τοπικού καπί!


 Και, για να κάνουμε τις αναγκαίες συγκρίσεις,παραθέτουμε φωτογραφία, από την συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά!



Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment