Wednesday, May 30, 2012

Έκτακτα μέτρα παίρνει η Βρετανία για τους Έλληνες μετανάστες!!


Έκτακτα μέτρα παίρνει η Βρετανίας για τους Έλληνες μετανάστες!!
Έκτακτα μέτρα σχεδιάζει η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας σύμφωνα με την Daily Telegraph, ώστε να αντιμετωπίσει μια τυχόν μεγάλη αύξηση των οικονομικών μεταναστών από την Ελλάδα ή και από άλλες χώρες της ΕΕ στην περίπτωση που το...
ευρώ καταρρεύσει!
Οι Βρετανοί φέρονται να ανησυχούν ότι σε αυτή την περίπτωση εκατομμύρια άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους και θα μεταναστεύσουν στο εξωτερικό για να βρουν εργασία.

«Όπως συμβαίνει και με κάθε άλλη κυβερνητική υπηρεσία, το σωστό είναι να καταρτίζουμε σχέδια έκτακτης ανάγκης για μια τέτοια κατάσταση» παραδέχθηκε η υπουργός Εσωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Τερίσα Μέι στην ίδια εφημερίδα, αν και δεν διευκρίνισε ποια ακριβώς θα είναι αυτά τα μέτρα.

Επισήμως πάντως το υπουργείο Εσωτερικών της Βρετανίας δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα, το οποίο δημιουργεί απορίες, καθώς συστατικό στοιχείο του «ευρωπαϊκού κεκτημένου» είναι η ελευθερία μετακίνησης και μετεγκατάστασης σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Από την πλευρά της Κομισιόν πάντως εκπρόσωπός δεν θέλησε επίσης να κάνει κάποιο σχόλιο, περιμένοντας να πληροφορηθεί τι σχεδιάζει η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας.


ΠΗΓΗ

Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment