Monday, May 28, 2012

ΤΣΙΠΡΑΣ : ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ


Οι «Ταλιμπάν» του μνημονίου τρομοκρατούν το λαό. Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε Αλέξης Τσίπρας εναντίον των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά, τους οποίους αποκάλεσε "εγχώριους ταλιμπά� �" που τρομοκρατούν το λαό. Για εκβιασμούς, απειλές...
και ψεύδη που ακούγονται τα τελευταία 24ωρα κάνει λόγο ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ. Εξαπολύει οξύτατη κριτική και καταλήγει λέγοντας ότι ο λαός αντιστέκεται και στο τέλος θα νικήσει.
«Τα τελευταία 24ωρα παρακολουθούμε έκπληκτοι τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις του μνημονίου να ξεπερνούν ακόμη και τους δανειστές μας σε εκβιασμούς, απειλές και ψεύδη. Την ίδια στιγμή που ο επικεφαλής του IIF, Τσαρλς Νταλάρα, οικονομολόγοι και αξιωματούχοι της ΕΕ υπογραμμίζουν την ανάγκη να σταματήσουν οι συζητήσεις σχετικά με την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο οι εξελίξεις όχι μόνο στην Ευρωζώνη, αλλά και παγκοσμίως θα είναι εφιαλτικές, οι εγχώριοι ταλιμπάν των μνημονίων συνεχίζουν την τρομοκράτηση του λα ού σε πλήρη υποταγή στα σχέδια της κ. Μέρκελ και του ΔΝΤ», τονίζει σε ανακοίνωσή του κ. Τσίπρας.
Αναφερόμενος εμμέσως στον Ευάγγελο Βενιζέλο ο κ. Τσίπρας τονίζει ότι «όσοι όψιμα επικριτές της κ. Λαγκάρντ εξανίστανται τώρα από τα λεγόμενα της, ας αναλογιστούν ότι αυτοί έφεραν το ΔΝΤ στη χώρα, παρουσιάζοντας το ως εθνική επιτυχία και σωτηρία».
Για τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας αναφέρει ότι «επιστρέφει στο παρελθόν», και υπογραμμίζει ότι «έχουμε απέναντί μας τον κ. Σαμαρά αγκαλιά με τη διαπλοκή, τα τραπεζικά συμφέροντα και τις δυνάμεις της στασιμότητας, της αδράνειας, της κλεπτοκρατίας, ιδιοτέλειας και της υποτέλειας».


fimotro 



Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment