Tuesday, February 26, 2013

Σκέψου λίγο


Greenpeace Eλλάδα
Μία σημαντική επιτυχία για τα δάση της Ινδονησίας!
Πόσο διαφορετική θα ήταν η ζωή για αυτά τα πλάσματα, αν δεν ζούσαν καθημερινά υπό τον ήχο (και το φόβο) των ηλεκτρικών πριονιών που καταστρέφουν τα δάση της Ινδονησίας; Ε λοιπόν,μόλις καταφέραμε μαζί σου κάτι πολύ σημαντικό για να γίνει πραγματικότητα!
Μετά από περισσότερα από 10 χρόνια αγώνων ενάντια στην Asia Pulp and Paper (APP), η εταιρείαδεσμεύτηκε να σταματήσει να καταστρέφει τα δάση της Ινδονησί ας για να παράγει προϊόντα όπως φοινικέλαια, χαρτοπολτό και προϊόντα χαρτιού. Αυτό έγινε γιατί εσύ πίεσες γνωστές εταιρείεςόπως η Nestlé, η Mattel, η Lego και η KFC να διακόψουν τα συμβόλαιά τους με την APP και να σταματήσουν την καταστροφή των αρχέγονων δασών!
Αυτές οι σημαντικές επιτυχίες είναι που ανάγκασαν την APP να:
- αναστείλει άμεσα την αποψίλωση φυσικών δασών και τυρφώνων σε όλες τις δασικές εκτάσεις που σχετίζονται με την αλυσίδα εφοδιασμού της
- δεσμευτεί για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου για την επίλυση και αποτροπή κοινωνικών συγκρούσεων
- συμφωνήσει να υπάρξει ανεξάρτητος μηχανισμός παρακολούθησης της προόδου της.
Πίστεψέ με όμως, αυτή είναι μόνο η αρχή. Δεν πρόκειται να μείνουμε μόνο στις δεσμεύσεις, θέλουμε πραγματικά αποτελέσματα.
Σήμερα σου ζητάω να στηρίξεις με ένα οποιοδήποτε ποσό, αυτήν ακριβώς τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας. Η δική σου συμμετοχή θα είναι πραγματικά καθοριστική για να καταφέρουμε να σταματήσουμε την καταστροφή του πολύτιμου πνεύμονα του πλανήτη μας.
Υποστήριξέ μας!
Σ' ευχαριστώ,
Δημήτρης Ιμπραήμ
συντονιστής εκστρατειών

Mοιράσου το:
 Προώθησε το


Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment