Friday, June 27, 2014

Τσεκουροφόρος Βορίδης

Το 2010 ο Καρατζαφέρης απέκλεισε τον Τσεκουροφόρο Βορίδη από υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας.
Πάμε ξανά. Το 2010, ο Καρατζαφέρης δεν κατέβασε τον Βορίδη ως υποψήφιο με το φασιστικό ΛΑΟΣ, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας με το τσεκούρι ανάμεσα σε κρανοφόρους, ασ πιδοφόρους και ροπαλοφόρους συναγωνιστές του της Νεολαίας ΕΠΕΝ στην οποία διαδέχτηκε τον ναζιστή Μιχαλολιάκο.
Δηλαδή... ο Καρατζαφέρης θεώρησε το παρελθόν του Βορίδη αρκετά φασιστικό για να του χαλάει το "δημοκρατικό" προφίλ του ΛΑΟΣ!
Ο Κουτσαβάκης πάλι εν έτει 2014 τον βρίσκει μια χαρά τον τσεκούρι που κουμπώνει άψογα στην ΝΔ και γίνεται και υπουργός.
Το 2010 ο Καρατζαφέρης απέκλεισε τον Τσεκουροφόρο Βορίδη από υποψήφιο για την Περιφέρεια Αττικής εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας.  Πάμε ξανά. Το 2010, ο Καρατζαφέρης δεν κατέβασε τον Βορίδη ως υποψήφιο με το φασιστικό ΛΑΟΣ, εξαιτίας αυτής της φωτογραφίας με το τσεκούρι ανάμεσα σε κρανοφόρους, ασπιδοφόρους και ροπαλοφόρους συναγωνιστές του της Νεολαίας    ΕΠΕΝ στην οποία διαδέχτηκε τον ναζιστή Μιχαλολιάκο.  Δηλαδή... ο Καρατζαφέρης θεώρησε το παρελθόν του Βορίδη αρκετά φασιστικό για να του χαλάει το "δημοκρατικό" προφίλ του ΛΑΟΣ!  Ο Κουτσαβάκης πάλι εν έτει 2014 τον βρίσκει μια χαρά τον τσεκούρι που κουμπώνει άψογα στην ΝΔ και γίνεται και υπουργός.  http://greki-gr.blogspot.gr/2014/06/blog-post_9292.html

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment