Sunday, September 28, 2014

Κατερίνα Καλαγκμπόρ: Από τους ΑΝΕΛ στο λεσβιακό σεξ για χάρη ενός βιβλίου!

katerina-kalagbor-lesviako-sex-570Την Κατερίνα Καλαγκμπόρ την μάθαμε όλοι πέρσι λόγω της θέσης της ως εκπρόσωπος Τύπου της νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Όταν ήρθαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές την είδαμε να αποχωρεί με τις φήμες να την φέρνουν στη Νέα Δημοκρατία.

Όμως τελικά η μαύρη γαζέλα της πολιτικής προτίμησε την τοπικ ή αυτοδιοίκηση και είναι δημοτικός σύμβουλος στον Άγιο Δημήτριο. Άλλο είναι όμως αυτό που μας τράβηξε την προσοχή αυτή την περίοδο.

Η Κατερίνα που κατάγεται από τη Νιγηρία, αλλά γεννήθηκε στη Σερβία και μεγάλωσε στη χώρα μας αποκαλύπτει στη Μαρία Ένεζλη και στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά ότι ετοιμάζει ένα βιβλίο που περιγράφει την ζωή των ομοφυλόφιλων γυναικών στην Ελλάδα, τα νομικά ζητήματα που τους απασχολούν ως προς το ζήτημα της υιοθεσίας και επεκτείνεται και στο σεξουαλικό κομμάτι.

«Ήθελα πολύ να γράψω ένα βιβλί� � για τις ομοφυλόφιλες γυναίκες που θέλουν αλλά δεν μπορούν λόγω νομοθεσίας να αποκτήσουν παιδιά, ώστε να μπορούν να ζουν κι εκείνες σαν οικογένεια. Θεωρώ πως έχουν το δικαίωμα και είναι άδικο αυτό» αναφέρει η Κατερίνα και μιλάει για τις δικές της εμπειρίες στο θέμα.

Πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment