Thursday, June 28, 2012

Ο εφιάλτης απαγωγής του 9χρονου γιου γνωστού επιχειρηματία



Τον απόλυτο εφιάλτη για περίπου ένα μήνα ζούσε η οικογένεια γνωστού επιχειρηματία στα χέρια του κυκλώματος απαγωγής κοσμηματοπωλών, που εξαρθρώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. την Τετάρτη.

Οι κακοποιοί είχαν βάλει στόχο τον 9χρονο γιο της οικογένειας και η μητέρα του έπεσε στα πόδια τους παρακαλώντας τους να πάρουν αυτήν για να σωθεί!

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου οι αδίστακτοι απαγωγείς έστησαν καρτέρι στο σπίτι της οικογένειας του επιχειρηματία στο Μεγάλο Πεύκο. Λίγο πριν τις 21:00 εμφανίστηκε στο σπίτι το αυτοκίνητο τη� � οικογένειας, στο οποίο επέβαιναν η σύζυγος του επιχειρηματία, η πεθερά της και ο 9χρονος γιος της.

Μόλις κατέβηκαν από το όχημα οι ληστές άρπαξαν τον 9χρονο. Αμέσως η 35χρονη μητέρα του έπεσε στα γόνατα εκλιπαρώντας τους να μην του κάνουν κακό και να πάρουν την ίδια αντί για εκείνον.

Τελικά, ο μικρός γλίτωσε, όμως η γυναίκα πέρασε 25 μαρτυρικές μέρες φυλακισμένη σε ένα σκοτεινό βαν σε οικόπεδο που διατηρούσε ένας από τους δράστες. Της έδιναν να τρώει ένα τοστ την ημέρα και δύο ποτήρια. Ήταν εξαντλημένη.

Οι απαγωγείς ζητούσα ν 3 εκατ. ευρώ για να την αφήσουν ελεύθερη, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με 350.000 ευρώ.

Χθες οι δράστες, που έσπειραν τον τρόμο σε πέντε οικογένειες, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών από όπου πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Δευτέρα.

Πηγή: Espresso



Πηγή: http://greekznews.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment