Wednesday, July 31, 2013

Χυδαίες βρισιές στη Βουλή



Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα
< br />
Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΣΥΡΙΖΑ, με το θερμόμετρο να χτυπάει κόκκινο όταν στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης.

Κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι αποτελείται από κουκουλοφόρους και δολοφόνους που καίνε κάθε φορά την Αθήνα, δέχθηκε την καταγγελία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θανάση Πετράκου ότι μέλη της Χρυσ ής Αυγής απειλούσαν με τηλεφωνήματα να μην γίνει συγκέντρωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Καλαμάτα. «Δεν έχετε να κάνετε με ακροδεξιούλα. Πάρτε το χαμπάρι, εμείς δεν χαριζόμαστε», είπε από το βήμα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αντιπαραβάλλοντας ως δικό τους μέσο το Indymedia.



Διαμαρτυρόμενος ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος από τα έδρανα, προκάλεσε την αντίδραση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Είπατε κάτι κ. Διαμαντόπουλε; Για ξαναπείτε μου. Να μο� � το πείτε έξω γιατί δεν σας ακούω», του είπε, προκαλώντας την αντίδραση άλλων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ,. «Ήσυχα κουμουνιστές», φώναξε και στην αντίδραση από την πλευρά του ΚΚΕ, απάντησε «συγγνώμη έκανα λάθος, σας τιμώ εσάς, αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί», για να λάβει την απάντηση του Θανάση Παφίλη, «δεν μας τιμάτε, μας φοβάστε».

Συνεχίζοντας να αναφέρεται στην καταγγελία για απειλές στην Καλαμάτα, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής είπε πως όταν ο κ. Πετράκος κάποια μέρα στην Καλαμάτα τους φώναζε «ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς», εκείνος του απάντησε «Στο Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο», πυροδοτώντας κι άλλο το έκρυθμο κλίμα, αφού πρόσθεσε ότι δεν είπε τίποτα κακό…

Το επεισόδιο όμως μεταφέρθηκε αμέσως μετά εκτός αιθούσης της Ολομέλειας, αφού οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής την εγκατέλειψαν συντεταγμένα περνώντας μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και βρίζοντας χυδαία σύμφωνα με μαρτυρίες βουλευτών. Οι βρισιές εξακολούθησαν στους διαδρόμους της Βουλής όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος ακούστηκε να χρησιμοποιεί εκφράσεις του τύπου «όλ α τα πουτ…», αναφερόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Νωρίτερα, σύμφωνα με πληροφορίες από παρευρισκόμενους βουλευτές στην Ολομέλεια, είχαν ακουστεί ακόμα βαρύτερες εκφράσεις τύπου «κ@λ@γαμ… του ΣΥΡΙΖΑ». 

Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment