Thursday, February 26, 2015

Σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο θα ζητήσουν οι ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα επιδιώξουν τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδα στο μνημόνιο. Αυτό αποφασίστηκε, σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου, στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Με ομόφωνη απόφαση η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ αποφάσισε τη σύνταξη κειμένου για τη δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για το πώς μπήκε η Ελλάδ α στο μνημόνιο».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ ο Πάνος Καμμένος ενημέρωσε τους βουλευτές για τις εξελίξεις σε σχέση με το Eurogroup, είπε ότι ο Γιάννης Βαρουφάκης διαπραγματεύτηκε υπό πολύ σκληρές και αντίξοες συνθήκες και πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά η Γερμανία μπήκε στην άκρη.

Αργότερα επίκειται συνάντηση του Πάνου Καμμένου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, για θέματα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

http://www.topontiki.gr/article/97842/Sustasi-eksetastikis-epitropis-gia-to-pos-mpike-i-Ellada-sto-mnimonio-tha-zitisoun-oi-ANEL


Πηγή: http://piperistostoma.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment