Tuesday, November 27, 2012

Απατεώνες και Gentlemen


Απατεώνες και Gentlemen

Και τώρα που το αστείο με τον Πέτρο Τατσόπουλο άρχισε να κουράζει, τώρα που η λαϊκή οργή βρήκε αντικείμενο εκτόνωσης, μπορώ επιτέλους να ρωτήσω το καθησυχασμένο πλήθος. Τι ακριβώς σας ενόχλησε τόσο, όταν δήλωσε πως έχει πάει με τη μισή Αθήνα;

Περνάνε κρίση οι μεσημεριανές εκπομπές και υπέστη ο ελληνικός λαός στερητικό σύνδρομο; Δεν ανέχεστε να υπάρχει κάποιος που να έχει πάει με τη μισή Αθήνα την ίδια στιγμή που κάνει πρεμιέρα το "Αν" του Χριστόφορου οπότε και οδηγείστε και μαθηματικά στην αγαμία, ή απλά... λειτούργησε για άλλη μια φορά ο μηχανισμός της κατσίκας του γείτονα;

Μπορεί η συγκεκριμένη δήλωση να μην ταιριάζει σε βουλευτή, σε αντίθεση με τη δήλωση Κασιδιάρη "σου δίνω το λόγο μου θα έχεις νεκρούς" που ταιριάζει απόλυτα και μπορεί ο Τατσόπουλος να μην είναι και ιδιαίτερα δημοφιλής ως βουλευτής, αλλά το πανηγύρι που ακολούθησε ήταν άνευ προηγουμένου.

Την κατάσταση αυτή, εκμεταλλεύτηκε φυσικά ο χοντροθόδωρος, αφού μετά από μήνες απουσίας, επανήλθε για να σχολιάσει τις "φαλλοκρατικές" όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις Τατσόπουλου, αφού βέβαια υπέδειξε πως θα έπρεπε να έχει ήδη διαγραφεί.

"Όλα αυτά τα συνθήματα, έχουν χαρακτηριστικό ότι υποτιμούν τη γυναίκα ως κατώτερο ον και τη σεξουαλική πράξη τη μεταβάλλουν σε μία πράξη βίας του άνδρα επί της γυναίκας".


Αντιθέτως, ο Θόδωρος Πάγκαλος και η παρέα του, εδώ και δεκαετίες μας δείχνουν το δρόμο της ισότητας και της προόδου, αφού αντί για τη μισή Αθήνα, γαμούσαν και γαμάνε ολόκληρη την Ελλάδα ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας και μάλιστα... χωρίς ουδέποτε να το διατυμπανίσουν. Είναι να είσαι gentleman.


Ευχαριστούμε.


Πηγή: http://www.ramnousia.com/

No comments:

Post a Comment